Logo FAD   Fortuin Automatiseringsdiensten   Logo FAD 2
    Logo FAD 3    
    Midden- en Kleinbedrijf    
Ga naar de Startpagina  

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerk opleidingen op het gebied van Office producten. Onze sterke kracht is dat wij geen "standaard" cursus aanbieden.

De cursus wordt afgestemd op uw specifieke wensen en gegeven bij u op kantoor. Hierdoor kunnen wij zowel de beginner als de gevorderde computergebruiker praktijkgericht opleiden in een vertrouwde omgeving. Ook als het gaat om omscholing of bijscholing als uw bedrijf bijvoorbeeld overstapt op een ander programma of nieuwere versie.

Wij ondersteunen de lessen met cursusmateriaal. Dit "stap voor stap" instructiemateriaal is voorzien van duidelijke afbeeldingen en beschrijft stap voor stap het uitvoeren van bepaalde handelingen. Het cursusmateriaal kan desgewenst afgestemd worden op uw bedrijfssituatie. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat de opbouw van uw netwerkomgeving kan worden opgenomen of het gebruiken van de door uw bedrijf gekozen huisstijldocumenten.

Heeft u, of hebben uw medewerkers, tijdens het in de praktijk brengen van de geleerde stof vragen, dan kunt u bij ons terecht voor ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van werkplekbegeleiding. Zowel individueel als in groepsverband.

Wilt u graag standaard huisstijldocumenten laten ontwikkelen dan kunt u dat aan ons kenbaar maken. We kunnen met u bespreken wat uw wensen zijn.

   
Ga naar de pagina ZZP/Starters
MKB
Ga naar de pagina Re-integratie
Ga naar de pagina Senioren
Ga naar de pagina Bijscholing
Ga naar de pagina Cursusaanbod
Ga naar de pagina Contact
 
    © Fortuin Automatiseringsdiensten