Logo FAD   Fortuin Automatiseringsdiensten   Logo FAD 2
    Logo FAD 3    
    Senioren    
Ga naar de Startpagina  

Overweegt u een stap in de wereld van computers en internet maar weet u
er te weinig van...
- welke computer of tablet is voor mij het meest geschikt?
- hoe gaat internetten en e-mailen in zijn werk?
- hoe kan ik leren goed met een computer of tablet om te gaan?

Het antwoord op bovenstaande vragen zal per persoon verschillen. Daarbij is het natuurlijk heel belangrijk om te weten wat het doel is dat u wilt bereiken. Zo zal de één graag contact willen hebben met familie in het buitenland, een ander is misschien geïnteresseerd in het doorsturen en bewerken van digitale foto’s of houdt de ledenadministratie van een vereniging bij. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Onze sterke kracht is dat wij geen "standaardcursus" aanbieden. Wij stemmen de cursus af op uw specifieke wensen en geven deze bij u thuis, op uw eigen computer of tablet. Hierdoor kunnen wij zowel de beginner als de gevorderde computergebruiker praktijkgericht van dienst zijn in een vertrouwde omgeving.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij de lessen met cursusmateriaal. Dit "stap voor stap" instructiemateriaal bevat duidelijke uitleg, aangevuld met afbeeldingen en achtergrondinformatie. In het cursusboek staat alle informatie die behandeld is in de cursus.

Na afloop van een les wordt dit materiaal aangevuld met de onderwerpen die in de betreffende les behandeld zijn. Tevens bieden wij tijdens en na de cursus ondersteuning, zowel telefonisch als via e-mail. Dit geeft u de gelegenheid om vragen te stellen als u tegen problemen aanloopt.

Als u nog geen computer of laptop heeft kunnen wij u, onafhankelijk, adviseren bij de aanschaf hiervan. Hierbij letten wij op uw wensen en koopt u niet iets wat u niet nodig blijkt te hebben.

Op al deze vragen, en misschien nog wel honderd andere, geven wij u graag helder en betrouwbaar advies.

   
Ga naar de pagina ZZP/Starters
Ga naar de pagina MKB
Ga naar de pagina Re-integratie
Senioren
Ga naar de pagina Bijscholing
Ga naar de pagina Cursusaanbod
Ga naar de pagina Contact
 
    © Fortuin Automatiseringsdiensten