Logo

Fortuin Automatiseringsdiensten
Automatisering op maat

Opleiding
Ondersteuning
Ontwikkeling
Ontwerp
         
 
Cursus voor senioren
 
         
 

In een tijdperk waarin de digitale technieken elkaar razendsnel opvolgen en veel zaken digitaal geregeld moeten worden is het lastig om het tempo bij te houden.
Op dit gebied kunnen wij misschien een uitkomst bieden. We verzorgen cursussen en bieden ondersteuning bij u aan huis of op afstand. Dit doen we voor zowel Windows als Apple systemen.

Onze sterke kracht is dat wij geen standaardcursus aanbieden. Wij stemmen de les(sen) af op uw specifieke wensen en houden rekening met uw tempo. Wij komen bij u aan huis, dus u krijgt les in uw eigen vertrouwde omgeving en u maakt gebruik van uw eigen computer, tablet of telefoon.

Uit ervaring weten we dat het voor veel mensen moeilijk is om nieuwe informatie te onthouden. Als aanvullende ondersteuning werken wij de uitleg/stappen voor u uit tijdens de les. Na afloop van de les printen we dit naslagwerk voor u uit zodat u direct kunt gaan oefenen met hetgeen u geleerd heeft.

Als u nog geen computer, tablet of telefoon heeft, of wanneer deze aan vervanging toe is kunnen wij u adviseren bij de aanschaf hiervan. Hierbij letten wij op uw wensen zodat u niet iets koopt wat u niet nodig blijkt te hebben. Daarbij kunnen wij u helpen met het overzetten van uw gegevens en instellingen van uw oude naar uw nieuwe computer, tablet of telefoon.

Om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden klik hier

 
         
 
Contact